Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Csúszdapark fókashow-val Magyarországon - Vajon merre van?

2014. 06. 30. 11:12

Útitárs
Minden hétfőn, szerdán és pénteken néhány fotóval, és rövid leírással mutatjuk be egy-egy fürdőhelyünket. A játék segítségével megismerkedhetünk termálfürdőinkkel, aquaparkjainkkal! Ha szereted a fürdőket - játssz velünk!
A hullámmmedence kétóránként megidézi a tengeri hullámzás hangulatát.
Elsősorban a gyermekek szórakozását biztosítja a labdamedencében elhelyezett 22 m átmérőjű, 5 m magas felfújt műanyaglabda. Kötelek segítségével mászhatnak fel, majd csúszhatnak le róla a fürdőzők.
A kétmedencés, forróvízes gyerekmedence vízköpővel és csúszdákkal kínál kellemes szórakozást.
Magyarországon egyedülálló fóka show szórakoztatja a fürdővendégeket naponta kétszer,  ingyenesen - 12:00 és 16:00-tól.
Különféle sportolási lehetőségek is várják a látogatókat. Strandröplabda pálya és  kondicionáló terem várja a sportkedvelőket, játékterem a kisebbeket.
Pénteken és vasárnap éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik - élő zene, olasz pizzéria és fagylaltozó is rendelkezésünkre áll.
három Anakonda csúszda (100 m, 150 m, 170 m) lehetőséget ad a vad száguldásra a fiatalabb vendégek részére, ugyanakkor kellemes időtöltésre is az idősebb vendégek számára. A dupla Kamikaze csúszda segítségével kanyarok és gyűrűk nélkül 15 m magasságból érkezhetünk a 60x40 m-es medencébe. A két Shuttle csúszda Magyarországon egyedülálló, gyakorlatilag egy két sávos csúszdában 15 m-ről, 45 fokos eséssel érkezünk egy "bobon" a medencébe. Lendületével akár 50 m-t is siklik a vízen fantasztikus sebességgel. A hullámmedencével, az óriáslabda-medencével, éjszakai fürdőzéssel, és két 10 személyes hidromasszázs-medencével is tartalmas szórakozási lehetőséget biztosít. A 170 cm mély hidegvizes medence nemcsak az úszni vágyó sportolók részére, hanem a hobbi úszók számára is kiváló. Az idősebbeknek a termálmedence nyújthat felüdülést, míg a kicsik a gyermekmedencében és a hozzá tartozó csúszdákon játszhatnak. 
A fürdő vize 38°C-os nátrium-kloridos jodidos, alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, mely összetételénél fogva főként izületi megbetegedések kezelésére és rekreációs célra ajánlott.
Ha még nincs meg, ide kattintva fotókkal adunk segítséget:
FÜRDŐKERESŐ
(a szűrőkre kattintva - ha kiválasztunk egy régiót, vagy fürdőtípust - azonnal frissül a lista!)
A játék Facebook posztjára kattintva lehet tippelni, illetve megadni a helyes választ!
Következő játék szerda délelőtt!
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...