Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ötcsillagos minősítést kapott a Gyulai Várfürdő

2014. 06. 27. 15:10

Fürdőzés
A múlt héten a Magyar Fürdőszövetség független szakértőkből álló Minősítő Szakbizottsága egy 2013-ban rögzített, új, egységes és objektív szempontrendszer alapján a Gyulai Várfürdőt a gyógyfürdő, a strandfürdő és az élményfürdő kategóriákban külön-külön, Magyarországon egyedülállóan az adható legjobb, ötcsillagos minősítéssel illette.
A fürdőszövetség a fürdő környezetének, vízminőségének, a szolgáltatások sokrétűségének és színvonalának, a műszaki felszereltségnek, s egyebek mellett az alkalmazottak felkészültségének, azon belül idegennyelvtudásának felmérése alapján hozta meg döntését.
2013 márciusától a fürdők minősítése egy új, egységes tanúsító rendszer alapján történik. A Nemzeti Tanúsító Védjegy elősegíti a megbízható szolgáltatók kiemelését a versenytársak mezőnyéből, megkönnyítve a fogyasztói döntések meghozatalát. A fürdőlétesítményeket tanúsító védjegy célja, hogy - összhangban a fürdők üzemeltetéséről szóló rendeletekkel - garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás minőségére a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalon. A védjegyhasználati jogosultságot öt évre lehet megszerezni.
Varfurdo.hu
 
Fürdőajánló
Gyulai Várfürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...