Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Csili paprikával a narancsbőr ellen?

2014. 06. 23. 12:16

Wellness
Sok nő rémálma a narancsbőr. Sokszor ez inkább genetika kérdése, de megfelelő mennyiségű testmozgással és helyes táplálkozással csökkenthetjük megjelenésüket. Lássuk, hogyan!
Ananász
Az ananász fogyasztása mindenképpen ajánlott, ha egészségesen szeretnél élni, mivel nagyon magas a kálium és C-vitamin tartalma. Másfelől a gyümölcsben levő anyagok segítik növelni a vérkeringést, aminek hatására a szervezetben felhalmozódott káros anyagok könnyebben kiürülnek.
Víz
A víz szintén segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Ha hajlamos vagy a narancsbőrre, akkor igyál legalább nyolc pohár vizet naponta és tartsd mindig észben, a cukros üdítők csak rontanak a helyzeten!
Zöld tea
A kollagénről már biztosan te is sokat hallottál, ez az anyag, ami feszesen és erősen tartja bőrödet. A zöld tea katekint tartalmaz, ami kutatások szerint csökkenti a kollagén bomlását szervezetünkben, így segít a narancsbőrrel szemben is.
Csili paprika
A csili paprika, és úgy általában a fűszeres ételek, állítólag növelik a szervezetben a belső hő termelését, aminek hatására gyorsabbá válik a zsírégetés.
Banán
A banánban szintén nagyon sok kálium, B6 vitamin és magnézium található, ezért mindenképpen érdemes néhanapján fogyasztanunk belőle. Ráadásul a gyümölcs szintén fokozza az egészséges vérkeringést, ami, ahogy feni is láthattuk, hatékonyan csökkentheti a narancsbőrt.
Brokkoli
A brokkoli alfa lipoic acid tartalma miatt a cukor okozta kollagén megkeményedését, ami a narancsbőr kialakulásának egyik oka lehet. Ráadásul a brokkoli jó forrása a szelénnek és a kalciumnak.
Citrusfélék
A citrusfélék, mint a narancs vagy a citrom, nemcsak tele vannak C-vitaminnal, de ezen kívül tartalmaznak metoxilezett bioflavonoidokat, amik javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálereket.
Olajos halak
Az olajos halak, mint a lazac, a szardínia, a tonhal, a pisztráng és a sügér mind alacsony zsírtartalmúak, miközben pedig nagyon magas bennük a fehérjék és ásványi anyagok száma. Ez a kombináció verhetetlen a narancsbőr elleni harcban.
Körte
A körte kiváló méregtelenítő, szintén segíti a szervezetből a méreganyagok kiürülését. Ezen kívül kiváló forrása a rostnak és a káliumnak is.
Termálfürdő.net

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem