Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Régi fényében tündököl újra a Varázslatok Birodalma!

2014. 06. 16. 13:49

Hotelvilág
Május elejétől újra nyitotta kapuit Zalakaroson a MenDan Hotel, ami 2012-ig nem csak a széleskörű szolgáltatáskínálatáról, valamint országszerte és nemzetközileg is elismert gasztronómiájáról volt ismert, hanem a szálloda varázslatos belsőjéről, a hangulatos atmoszférájáról is.
2014-ben kicsit újragondolva, a korábbi szolgáltatások minőségi és mennyiségi visszaállítását illetve ezeknek továbbfejlesztését megcélozva, nagyon sok fejlesztést eltervezve, új névvel áll újra a pihenni, kikapcsolódni vágyó régi és új vendégek rendelkezésére.
Az új név: MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
Miért is vált a MenDan Thermal Hotel MenDan Magic Birodalommá? Sokakban felmerül a kérdés, így gondoltuk, adunk egy rövid ízelítőt a történetről.
Az egyik ok, hogy az az élmény, amivel a vendégek a szállodából távoznak, leginkább ezzel a szóval magyarázható, azaz varázslatos. A szállodából biztosan mindenki életre szóló élményekkel távozik, akár a legfiatalabb családtagról van szó, akit rabul ejt a Magic Land, a szálloda játszóháza, vagy akit éppen az Aqualand habjaiból alig lehet kicsábítani, akár szülőkről, nagyszülőkről, romantikus napokat a szállodában töltő párokról, regenerálódásra érkező vendégekről legyen szó, akik a wellness és spa szolgáltatásokon kívül újra élhetik fiatalságukat a zenés, táncos esteken, felfrissülhetnek egy-egy kényeztetős masszázson, fiatalító testkezeléseken, vagy csak Zalakaros friss levegőjét belélegezve sétákat, kerékpártúrákat tegyenek a virágos városban.
Aztán jöjjön még egy indok a varázslatos, mágikus jelzőre, ami nem más, mint a bűvészet és a varázslás szeretete, hiszen a csodákra mindenkinek szüksége van. Nappal, a mindennapokban, vagy csak álmainkban, de szükség van rá. Ezeket a csodákat a szálloda hol szolgáltatásaival, hol pedig a bűvészetek nagymestereinek segítségével, varázsolja elő. Júliusban Mr. Jupiterrel és inasával, Darennel nyűgözik le a nagyérdeműt. A műsor hol könnyeket csal mindenki szemébe, persze csak a nevetéstől, hol pedig ráfagyasztja a mosolyt az arcokra, úgy ejt ámulatba mindenkit. Joni Magic is gyakori vendége a szállodának.
Ez a nyár sem múlhat el ámulatok nélkül: csoki, pihenés, és foci vb?
Természetesen a MenDan nyárra is tartogat meglepetéseket.
Ahhoz, hogy a szervezetünkön túl bőrünk is felkészüljön a napsugarakra, a szálloda Topáz Beauty Szalonjának vadonatúj csokicsövei segítenek, aztán mindenki eldöntheti, hogy a csoki melyik színére szeretne barnulni, elég lesz-e a tejcsoki, vagy vonzóbbnak tartja az étcsokit.
Persze a barnulás természetes formáját kedvelőknek is kedvez a szálloda, a panoráma napozóterasz új, formatervezett nyugágyain a pálmafák árnyékában is élvezni lehet a napsugarak pozitív hatását és az édes semmittevést.
Hogy a pihenés, lazulás után egy kis aktivitás-féle is legyen a nyaralás alatt, nem maradhat ki az idei nyárból a Foci VB sem, amit a szálloda új tv-in a szobákban, de nagy képernyőn több közösségi térben; bárban és a hallban is megnézhetnek a rajongók, együtt szurkolva a kedvenc csapatoknak.
Az élményfürdőzést idén a MenDan állja
Aztán az újdonság varázsa után jöhetnek a jól bevált nyaralás kellékei: pancsolás az Aqualandban, jó idő esetén a Vízipók vízi élményvilágában és a Hullámfürdőben, a gasztronómiai csodák; koktélok, kávékülönlegességek..., azaz a valódi MenDan varázslat.

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem