Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bükfürdő az interneten - hívogató fürdőélmény

2014. 06. 07. 15:17

Fürdőzés
Egyik legnagyobb termálfürdőnk nem csak online jegyvásárlásra ad lehetőséget, de régóta nagy hangsúlyt fektet az internetes megjelenésre. Színvonalas, jól működő weboldallal, egy saját bloggal, majd nyolcvanezres Facebook oldallal, saját youtube csatornával rendelkeznek, melyre ötletes, kreatív kisfilmeket is készítenek!
Bükfürdő legújabb dobása a világhálón a mobiltelefonra - amúgy ingyenesen - letölthető alkalmazás. Nézzük, hogyan sikerült az új applikáció, és milyen menüpontokban ismerteti meg velünk a fürdőt:
  • Fotók - ez a menüpont teljesen rendben van, a honlapon is szereplő, tematikus listákba rendezett, nagyítható képek igen hívogató vizuális képet festenek a dunántúli fürdőről.
  • Programok - elsőre hasznosnak tűnik, mert ebben a formában nem található meg a weboldalon. Ott az Aktualitásoknál egy-egy egy plakát (jpeg kép) formájában közlik az aktuális programokat. Ám sajnos ez a menüpont nem minden esetben korrelál azokkal, vagyis a dátumok, előadók itt-ott eltérnek - most aztán derítsük ki, melyik az igaz. Ezen túl probléma, hogy az alkalmazás - ma, június 7-én - csak a hónap végéig listázza a programokat.
  • Aktuális - a weboldal az előbb említett menüpontja a mobil alkalmazáson is megtalálható, ám a homepage-en megjelenő jpeg formátumú plakátok az alkalmazásban gyakran nem látszódnak, vagy nem nagyíthatóak, így ebben a formában olvashatatlanok.
  • Térkép - akkor nyújt segítséget, ha a fürdő területén tartózkodunk, így tesztelni nem tudtuk. Beolvasva aktuális pozíciónkat, elvileg megmutatja mit merre találunk.
  • Info - itt megtaláljuk a fürdő különböző egységeinek nyitva tartását, és teljes árlistát! Innen közvetlenül kapcsolatba léphetünk a fürdővel, akár e-mailben, akár telefonon, de google térképre is rárakja nekünk a helyszínt, hogy odataláljunk. Az e-mailcím kétszeri opciója felesleges, ám elérhetjük innen a fürdő Facebook oldalát, és Youtube csatornáját is.
Ezekkel jobban járunk mint az applikációval! Nézzük például ezt a vicces, ötletes reklámfilmet, melyet a fürdő Youtube-csatornáján találtunk!

Legjobb tehát, ha telefonunkon továbbra is a fürdő weboldalát keressük! Így megúszhatjuk, hogy az applikáció minduntalan felhozza az aktualitását vesztett "Vásároljon ajándékkártyát szeretteinek Karácsonyra!" reklámot, de a weboldalnak van egy áttekinthető, remekül működő, dizájnos mobil-verziója is, mely sokkalta többet ad a most elkészült alkalmazásnál.

Teo Wasermann, Csobbanj.hu
 
Fürdőajánló
Bükfürdő Thermal & Spa
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...