Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

A watsu élmény - akarsz superman lenni?

2014. 05. 29. 12:06

Fürdőzés
Teo a budapesti fürdőket járva sokszor találkozott már a vízben halacskázó párokkal. Ezek watsuznak - gondolta magában irigykedve, mert sejtette, hogy milyen különleges élményben van részük. Főleg annak, akit úgy húzogatnak a vízben. Ismerte már a vízen lebegés semmihez nem hasonlítható, földöntúli érzését, valahogy így tudta elképzelni a watsut is.
Aztán egy szép napon beszélgetésbe elegyedett egy watsu terapeutával - mi másról: a vízről.


Hogy mi a watsu, azt nehéz elmondani olyannak, aki még nem tapasztalta. Teo vízi masszázsnak mondaná - bár csak azért, hogy igyekezzen valahogy érzékelhetővé tenni az élményt. Valójában az ellazulás élménye az, ami közel hozza a masszázsélményhez, ám ez más wellness terápiában is átélhető. Ám talán egyikben sem olyan fokon, mint a watsuban. Ez azonban csak az élmény része a dolognak.

Miután Árpival összeismerkedtem, nem rohantunk azonnal a medencébe. Ahogy normális esetben nem rohanunk valakivel rögtön az ágyba. Mivel a watsut adó és a watsut kapó között sokkal szorosabb a kapcsolat, mint bármely kezelésben, amit ismerek, vagy el tudok képzelni, nem csodálom, hogy érzelmi visszaélésekre is alkalmas.

Ám ez lényegében minden önismereti terápiára igaz. Csakhogy a watsu-élmény közben azt is elfelejtjük, kik vagyunk! Erős. Magam is rögtön átéltem egy apaérzést a terapeuta vonatkozásában, noha ettől nyilván nem független, hogy édesapámat épp csak néhány éve veszítettem el.

Dagály fürdő medencéjében olyan élményt kaptam, ami semmihez nem fogható. Előtte Árpival alaposan átbeszéltük, mire számíthatok, nehogy még beleszeressek... Hiszen neki felesége van, gyermeke. Bár nekem sem volt szándékomban szexuális beállítódásomon változtatni.

Ezek után igen érdekes élmény volt megélni a férfi intimitást, hiszen egy órát a szakállas, de marconának mégsem mondható férfi karjaiban töltöttem. Ölelt, átfogott, húzott a vízen, mindezt olyan gyöngéden és odaadóan, amit egy férfi maximum az apjától tapasztal meg. Ha szerencséje van.

Ahogy lassan húzott-vont a vízben, elsöprő sebességű supermannek éreztem magam, aki a levegőben száguldozva menti meg a világot. Újra hittem magamban. Illetve találkoztam azzal, akiben hinnem kell. Csak azt tudom tanácsolni, hogy te is találkozz a tieddel!

Árpád szerint a testhőmérsékletű víz a legalkalmasabb a kezelésre, és persze legyen elegendő hely, hogy ne zavarja a többi fürdővendéget, de neki is elég tere maradjon. Ő főleg a Gellért, Dagály és a Széchenyi fürdőket látogatja:

Teo Wassermann,
Csobbanj.hu
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem