Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Pünkösdölés Nyugat-Magyarországon - tippek a hosszú hétvégére

2014. 05. 27. 14:48

Útitárs
Ismét egy hosszú hétvégét kell eltöltenünk, ráadásul itt a nyár is. Ugye senki nem bánja? Öt remek wellness helyszínhez kerestük meg a programkínálatot, íme...

Zalakaros

Június 8-9-én este fesztiválhangulat a Gyógyfürdő téren! Kirakodóvásár, kézművesek és borházak várnak minket! Szombaton fellép a Bottal-fogó táncegyüttes, és a Bólé duó, vasárnap a karosi fúvósok zendítenek rá, majd a Lenner-Horváth duót hallgathatjuk meg.
A fürdőben a Vizipók Csodapók gyermekbirodalom várja a legkisebbeket, akikkel animátorok is foglalkoznak: kreatív foglalkozások, arcfestés várja őket.
Szállás tipp: Hunguest Hotel Freya***superior - közvetlen összeköttetésben a Zalakarosi Fürdővel

Zalacsány

Két nagyszerű fürdőhely: Hévíz és Kehidakustány között található a piciny Zalacsány, melyet a Batthyány Kastélyszálló miatt érdemes felkeresni. A négycsillagos hotelben mindenkit főúri módon kényeztetnek, nehéz lesz rá nemet mondani még egy hévízi fürdőtúra kedvéért is...

Mosonmagyaróvár, Szigetköz

Pünkösdkor ingyenes, ám igen ütős könnyűzenei fesztivállal csábítják a városba a fiatalokat! A négy napos Friss Fesztiválon olyan trendi zenekarok lesznek jelen, mint Boban Markovics zenekara, a Compact Disco vagy az Ocho Macho, de a retró hangulatról sem feledkeznek meg, hiszen ott lesz Korda Gyuri bácsi is!
A koncerthétvégéhez két szállásajánlatunk is van: ha minden nap a koncerten lógtok, a Termál Hotel Aqua***-ban szálljatok meg, így könnyen-gyorsan kipihenhető az előző napi bulizás. A szálloda ugyanis a Bio Flexum-Termál Gyógyfürdőhöz tartozik!
Aki viszont inkább a pihenést és nyugalmat részesíti előnyben, és csak a kedvenc zenekar koncertjére menne ki, annak az elegáns Diamant Hotel Szigetköz****superior-t ajánljuk a várostól mintegy 10 kilométerre fekvő Dunakilitiben.

Balatonfüred

A Tihanyi félsziget előtt fekvő fürdővárost a Balaton fővárosának is mondják. Június 7-én igazán különleges látnivaló lesz a sárkányhajók versenye! Érdemes akár csak emiatt a városba utazni! A Hotel UNI***-ban igen kedvező áron foglalhatunk szállást, igen: még Pünkösdkor is!

Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem