Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

SZÉP-kártya: az interneten is használhatjuk!

2014. 05. 07. 17:00

Fürdőzés
Tudta, hogy nem feltétlenül kell a kártyával a kezünkben beállítani oda, ahol vásárolni akarunk valamilyen szolgáltatást? Sok szolgáltató online is lehetővé teszi a fizetést!
Ha egy egy év múlva esedékes üdülést, utazást, szállást akarunk kifizetni, a legtöbb elfogadóhely az interneten keresztül is képes lebonyolítani mindezt. Természetesen sokan aggódnak az online átutalások biztonsága miatt. Nos, a SZÉP-kártya esetében nincs ok aggodalomra. Gyakorlatilag csak egyetlen szabályt kell betartanunk: mikor online fizetési felületet használuk, biztonságos számítógépről és hálózatról tegyük - mondjuk otthonról. Ez azért fontos, hogy illetéktelenek ne követhessék figyelemmel tevékenységünket, ne leshessék el, vagy ne kutathassák vissza ezeket a fontos információkat. Nem ajánlott sem munkahelyi számítógép, sem nyilvános wifi hálózat használata sem.
A kártyakibocsátó bank oldalán egyébként könnyen és gyorsan lekérdezhetjük, pihenőkártyánkról mikor, kinek a részére, mennyi pénzt utaltunk vagy fizettünk ki. Azt is megtudhatjuk, megérkezett-e már az idei keret. Azt is innen tudhatjuk meg, van-e még 2012-es feltöltésünk. Ezt május 31-ig maradéktalanul el kell költenünk, különben a bank visszautalja azt a munkáltatónak:
Érdemes tehát követni egyenlegünket:
A SZÉP egyébként egyre népszerűbb a magyarok körében. Bár a május elsejei hosszúhétvégéről még nincsenek adatok, a Húsvétkor kétszer annyit költöttünk vele, mint a tavaly ilyenkor. Legalábbis ez derül ki a kártya piacvezető bankjának, az OTP-nek az adataiból. A hazai multi ugyanis megközelítőleg 750 000 kártyát bocsátott ki eddig, azaz körülbelül a kártyák 75%-át. Április 19. és 21. között több mint 560 millió forintot fizettünk ki OTP-s SZÉP-kártyáinkkal.
Termálfürdő.net
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem