Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ismét MenDan lesz a Damona, amit 4 napos nyitóhétvégével ünnepelnek

2014. 04. 24. 13:44

Hotelvilág
2014. május 1-jétől a Hunguest Hotel Damona visszakerül régi tulajdonosához, a nyitóhétvégén Dukai Regina és LL Junior szórakoztatja a vendégeket.
2012 májusának végén a MenDan Hotel akkori tulajdonosa, a CIB Lízing Zrt. a Hunguest Hotels szállodaláncot bízta meg a zalakarosi szálloda üzemeltetésével. 2012 júniusától Hunguest Hotel Damona néven fogadta vendégeit a ház. A Hunguest Hotels törzsvendégei hamar felfedezték az új lehetőséget, így már az üzemelési eredményekben is sikert könyvelhettek el.
Nyilvánvaló volt, hogy a Hunguest Hotels általi üzemeltetés ideiglenes, hiszen a banki csoport új tulajdonost keresett - ez a folyamat most zárult le - közölte a szállodavállalat. A zalakarosi szálloda 2014. május elsejétől visszakerül eredeti, a Hunguest Hotels előtti tulajdonosához.
A tulajdonosváltással a Hunguest Hotel Damona visszakapja régi nevét, egy kis változtatással: május 1-jétől MenDan Magic Spa & Wellness Hotel a neve. Személyi változás a szállodaigazgató és az értékesítési igazgató posztjában történik: előbbi pozícióba Czimondor Nándor, utóbbiba pedig Bődör Györgyi tér vissza, ezeket a munkaköröket korábban is ők töltötték be.
A régi-új szálloda nyitóhétvégéje május 1-től 4-ig tart, amelynek keretében Dukai Regina, Zséda és LL Junior is fel fog lépni, de egész májusban különlegességekkel várja vendégeit a hotel.
Turizmus Online


 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...