Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

A wellness csomagok fájdalomcsillapítóként hatnak

2014. 04. 14. 13:26

Fürdőzés
Sas István reklámszakember - aki nemrégiben alaposan visszaszólt Puzsér Róbertnek legújabb reklámellenes ötlete miatt - alaposan lerántotta a leplet korunk reklámmódszeréről. Ezzel mindenkinek érdemes tisztában lennie!
Az Élményt vegyenek című előadással indult múlt héten a II. Orvosi Wellness Konferencia. A két nap alatt több, mint harminc előadást hallgathattak meg az érdeklődők, a fizioterápiás gyógyászat, a wellness kezelések, az alternatív- és természetgyógyászat témakörében.
Sas Isván, a Magyar Reklámért díj kétszeres kitüntetettje szerint ma már korántsem fogyasztói, sokkal inkább egy élménytársadalomban élünk, ahol a fogyasztás templomai, a plázák után létrejöttek az élmény templomai: az élményfürdők.
Sas István szerint ma már nem magát a terméket, csak az általa kiváltott élményt lehet a siker reményében piacra dobni. Az élménymarketing a boldogság ígéretét keltve minden területen hódít, természetes, hogy ezt a wellness ipar is igyekszik kihasználni. Nem véletlen, hogy un. wellness csomagokban kínálják nekünk a rekreációs szolgáltatásokat, ám ezt gyakran még kevés kreativitással teszik. Sas úgy véli: a piac szereplőinek fel kell ismernie, hogy nem egymás konkurensei. Kooperációra buzdítja őket, melyben - a játékelmélet szabályai szerint - egy win-win szituáció jöhet létre.
A reklámszakember szerint azzal a fogyasztó is jól jár, ha például a kultúra, vagy a gasztronómia élményét hozzákapcsolják a wellnesshez, mert így komplexebb élményt kapunk. Bár a végösszeg így magasabb lesz, mégis sokkal inkább hajlandóak vagyunk azt megfizetni. Sas utalt azokra a neuromarketinges kutatásokra, melyek kimutatták: az agyban az egyes összegek kiadása ugyanolyan "fájdalomtérképeket" rajzol, mint maga a fizikai fájdalom! Ezért ahelyett, hogy sok árral bombáznának minket az egy nagy élményt kínáló csomag szinte fájdalomcsillapítóként hat!
Oldalunkon is szemezgethetnek belőlük! Válogathatnak 1-3 napos, vagy hosszabb, tavaszi, nyári, gyógykúrás vagy hosszúhétvégés csomagokból is.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...