Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Arckezelés arannyal, hámlasztás gyémánttal - hollywoodi szépségtippek

2014. 04. 11. 14:09

Wellness
Arckezelés arannyal, hámlasztás gyémánttal és terápia, ami szerencsét hoz - avagy mire költik pénzüket a hollywood-i sztárok? Cikkünkben összegyűjtöttük a 10 legexkluzívabb wellness kezelést.
10. A világ egyik legdrágább pedikűrje
Valószínűleg a világ egyik legdrágább pedikűrjét Agoura Hillben kínálják, itt ugyanis körülbelül 44.000 Ft-ot kóstál a körömápolás. Hogy mi lehet az oka ennek az irracionálisan magas árnak? Valószínűleg a kezelés során alkalmazott olyan különleges összetevőkben kell keresnünk a magyarázatot, mint a fehér csokoládé vagy a szarvasgomba. Arról persze már nem szól a fáma, hogy mivel nyújthat többet ez a módszer, mint a hagyományos.
9. Jószerencse rituálé
Már a nevéből is sejthető, hogy ez a különleges terápia a kaszinók világához köthető. Las Vegasban még a spa kezelések is a szerencse körül forognak, az itt fellelhető terápiák közül talán a legkülönlegesebb az a körülbelül 80 perces csomag, aminek alapjai a Feng Shui elveire vezethetők vissza. A páciens először egy 50 perces masszázsban részesül, amit thai olajokkal és gyógynövényekkel varázsolnak igazán különlegessé, ezt követi egy különleges fejbőr kezelés, összesen körülbelül 55.000 Ft-értékben.
8. Az egyik legdrágább tisztító kezelés
Ez a 66.000 Ft-os kezelés lényegében az első hallásra nem túl magas költségűnek tűnő vízterápiára épül. Persze ez önmagában még nem indokolja ezt az igen magas árat, ezért a nyugtató kezeléshez jó marketingszöveg is társul, miszerint a terápia hámlasztó hatása után a páciens bőre valósággal újjászületik. A terápia igazi különlegességét a hínár gél pakolás és a tengeri masszázs adja.
7. Hajkondicionálás kaviárral
Ezt az árában minden bizonnyal nem mindennapi kezelést gyakran veszi igénybe Catherine Zeta-Jones, akinek valószínűleg nem okoz gondot kifizetni közel 88.000 Ft-ot egy hajmosásért. Igen, jól olvasták. Ráadásul ez az ár 2007-es adat, azóta pedig folyamatosan emelkedett a szolgáltatás díja. A színésznő állítólag ennek a különleges, egyenesen Iránból szállított kaviáros kezelésnek köszönheti dús hajkoronáját.
6. Arckezelés arannyal
Az UMO egy híres amerikai arckezelés, aminek alapját 24 karátos arany lapocskák adják. Joggal merül fel mindenkiben a gyanú, hogy egyszerű sznobizmus 24 karátos arannyal bevonni arcunkat, azonban nem a terápia hívei szerint nem így van. Állítólag ez a nemesfém az egyik legjobb hidratáló, ráadásul számos tápanyagot juttat a bőrbe. Hogy egy kezelés megér-e valakinek 88.000 Ft-ot, azt nem tudjuk, mindenesetre egy biztos, a terápia árát is aranyban mérik.
5. A legfenségesebb kezelés
A szabad fordításban királyi kezelésként meghatározó terápia rendkívül népszerű Kínában, Shanghaiban. De hogy miben rejlik ennek a wellness-kezelésnek fenséges volta? A kényeztetés több lépcsős folyamat, először olaj- és rózsasziromfürdőt vesznek a páciensek, majd ezt követi a vörösboros testradírozás. A kezelésre a koronát a négykezes masszázs, egy speciális arckezelés és levendulás testradír teszi fel, mindezt több mint 99.000 Ft-ért.
4. A világ egyik legdrágább arckezelése
Állítólag ez a különleges prémium arckezelés teszi fiatalosan üdévé Gwyneth Paltrow és Kate Moss arcát. Az elektromágneses terápia hatása állítólag vetekszik a plasztikai sebészetével és még csak kés alá sem kell feküdnünk érte. Elég, ha mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, ugyanis egy kezelés ára körülbelül 110.000 Ft.
3. Élvezet-kezelés
Bár a fantázianév különleges élmény ígéretével kecsegtet, első ránézésre inkább az ára (körülbelül 146.520 Ft), mint a tartalma figyelemreméltó ennek a Tokióban megálmodott kezelési módszernek, amit a Spa 5. évfordulójának tiszteletére alkottak meg. A csomag többek között tartalmaz testkezelést és speciális aromaterápiás arckezelést is.
2. Arckezelés luxuskivitelben
Bár összeállításunkban már esett szó drága arckezelésekről, úgy tűnik, ebből nincs hiány a világban. Ezt az igazán drága terápiát San Francisco-ban találták ki és közel 165.000 Ft-ot kóstál. Tény, hogy különleges elemekből itt is akad bőven, a csomag része többek között a kaviáros arcmaszk, a gyémántos hámlasztás, a különleges fényterápia, valamint a kéz- és a talpmasszázs.
1. Evian fürdő
El is jutottunk listánk elejére, a legdrágább kezelés pedig nem más, mint az Evian fürdő. Serena Williams-nek állítólag bevált ez a több mint egy millió forintos kezelés, ami közben még akár speciális nyalókákat, csokoládét is nassolhatunk. Egy millió forintért?
therichest.com nyomán
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem