Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Hosszúhétvégés programajánló egy kis lubickolással

2014. 04. 08. 11:01

Útitárs
Nem csak abban segítünk Önnek, hogy szabad szálláshelyeket javaslunk, ha az utolsó pillanatban szeretne Húsvéti wellness hétvégére foglalni, de változatos programkínálattal csábítjuk családját nagy múltú fürdőhelyeinkre!
Matyó locsolkodós
A Bükk hatszáz méteres hegycsúcsaitól, a lágy lankákon, szőlődombokon át, le egészen a Borsodi Mezőség pusztájáig változatos tájkép, barátságos falvak, természeti és kulturális látnivalókban gazdag táj várja a felfedezőket. Az Ódor-hegy csúcsáról tiszta időben szabad szemmel is ellátni a Tisza ezüstös csíkjáig. Ez Matyóföld. Különleges élményben lehet része annak, aki ide, Mezőkövesdre látogat! A matyók örökségét őrző Hadas városrész műemlékházai közötti, kanyargós utcácskákon megelevenednek nagyszüleink, dédszüleink népszokásai. A Zsóry fürdő pedig kiváló kiegészítője lehet egy matyóföldi kiruccanásnak. Kösse össze a folklórt a termállal Mezőkövesden!
Country Húsvét
Ráckeve csodálatos természeti környezetben fekszik a Csepel-sziget déli részén. A hangulatos Duna-parti városkáról első benyomásunk, hogy valahol a történelmi kisváros és a "country" határmezsgyéjén mozog. Folyóparti sétányával, neves műemlékeivel és sokhelyütt előbukkanó középkori emlékeivel kellemes kikapcsolódást ígér. A ráckevei Aqualandban is húsvéti programokkal várnak minket: egész héten nyuszisimogató, hétvégén tojásfestés és kézműves ajándékkészítés, Húsvét vasárnapjának reggelén pedig tojáskereső játék várja a gyermekeket. A Kék Duna Wellness Hotel**** szaunaprogramokkal, hagyományőrző népi játékokkal, alkotóházzal, és vetélkedőkkel csábít egy hosszú hétvégére. Esténként műsor sztárvendégekkel: Sztevanovity Zorán, LUI világrekorder bűvész és Varjú René énekes.
Húsvéti szokások elevenednek meg az egri Érsekkertben
Húsvéti vigalom és családi húsvétoló várja a vendégeket Egerben Húsvét vasárnapján. A termálfürdő mellett található Érsekkertben sok-sok húsvéti népszokás elevenedik meg, lesz maskarás határkerülés, húsvéti tojásjáték, kakaslövés és "vesszócsapulás". A programok között kézműves foglalkozások, gasztronómiai bemutató és kóstoló, kézműves vásár, változatos színpadi programok. Koncertek és mese előadások mellett a vidám húsvéti locsoló bálban rophatjuk hajnalig.
Virágos Szoboszló
Hajdúszoboszlón az Alföld fürdővárosában a szálláshelyek ünnepi ajánlatait színes programok teszik változatossá. A Hotel Aurum****-ban és a Hungarospában is Húsvéti programok várnak ránk. A tavasz megérkeztével Hajdúszoboszló is újjáéledt téli álmából, és a tavaszi napsugarak fényében virágba borult az egész város. A húsvéti ünnepi hétvége kellemes kikapcsolódást ígér. A tavaszi kisvárosi hangulat, a gyógy- és a wellness szolgáltatások, programok együttesen járulnak hozzá, hogy az ünnep egyedi és felejthetetlen legyen!
Barlangfürdős hétvége
Legyen a külszínen rekkenő hőség, avagy csikorgó fagy - Miskolctapolcán a barlangjáratokban örök tavasz van. A fürdőkomplexumba lépve egy egzotikus, egyben békebeli enteriőrbe csöppenünk. A bejáratot fedő, nyitható kupolacsarnok alatt örökzöld pálmák tövében válthatjuk meg belépőnket, és irány a csodavilág! Ám a borsodi megyeszékhely közvetlen szomszédságában nem csak Barlangfürdő -de kalandpark és bobpálya is várja a családokat! A Hotel Kitty***superior pedig Húsvét vasárnapi programkavalkádot kínál az ide látogatóknak: vacsora alatt néptánccsoport tart bemutatót, utána táncos mulatság hajnalig!
Napfényes ünnepek
Fedezze fel Szegedet és a Tisza partot kerékpáron!  Látogasson el az Anna fürdő műemlék épületébe vagy a Szegedi Vadasparkba! A napfény városának új élményfürdő-komplexuma, az Aquapolis is gazdag programajánlattal jelentkezik a hosszúhétvégén: szaunaprogramok, vízi aerobik, páros vízi csaták, masszázsok, wellness bár DJ-vel... Szállás tippünk: Hotel Soleil**** - Napfény a napfény városában!
Dunakanyar - az ország gyöngyszeme
A főváros közelségében fekvő Dunakanyar kis ékszerdobozával Szentendrével, nagy múltú, történelmi székhelyünkkel Esztergommal, valamint a fellegvárral büszkélkedő Visegráddal tartalmas kikapcsolódást kínál! A visegrádi Patak Park Hotel a természet közelségének élményét nyújtja ezen a tavaszi hosszúhétvégén. Fitness ligetében kardio gépek, és futópálya vár ránk az erdő mélyén.
A miskolctapolcai Barlangfürdő talán tavasszal mutatja a legszebb arcát. Ilyenkor nem csak az Európában egyedülálló (hiszen karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található másutt) járatok medencéiben, hanem a kinti termálmedencékben is hűsölhetünk, napozhatunk. A fantasztikus fürdő parkjában található a Hotel Kitty***superior, amely húsvétkor szobabekészítéssel, pezsgőkínálással és ajándék 30 perces masszázzsal várja  a vendégeket!
Hradszki Róbert, Termálfürdő.net szerkesztő

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem