Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Biztos, hogy a családbarát szálloda nekünk való?

2014. 03. 28. 13:43

Hotelvilág
Teszi fel ezt a kérdést sok utazás előtt álló baráti társaság, szerelmes fiatal vagy idősebb pár. És milyen jogos a felvetés, hiszen szinte lehetetlen olyan szállást találni, ahol mindenki egyformán jól érezheti magát. Vagy mégsem?
Van egy szálloda Zalakaroson, amely nemrég egy közönségszavazáson az idősek kedvence, a legromantikusabb szálloda és a családbarát kategóriában is a díjazottak közt szerepelt.  Ez a hely Zalakaros legnagyobb szállodája, a Hotel Karos Spa. A hotel 300 szobaegységgel jóval nagyobb, mint bármely környező szálloda. De vigyázat! Attól még, hogy egy szálláshely nagy, nem feltétlen jelenti azt, hogy mindenkinek tetszeni fog. Ezért tudatosan kell kiépíteni a szállodát, külön figyelmet fordítva a szolgáltatások sokszínűségére. Ezt a Hotel Karos Spa is áldozatos munkával érte el.
Mit is takar a szálloda sokszínűsége?
A Hotel Karos Spa valóban gyerekbarát, hiszen egyik legfőbb célkitűzése, hogy a családosok részére megfelelő kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket nyújtson. Ennek érdekében egész évben színes programok várják a család minden tagját, a nyári szünidőben pedig évről-évre meglepetésekkel készülnek a szorgos programszervezők. Így idén nyáron IZGILAND földjévé változik a hotel, ahol minden héten más és más izgalmakat élhet át a vendégsereg.
De mi van azokkal, akik gyerek nélkül utaznának?
Itt egy gyönyörű és tágas wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére szaunákkal és pihenőterekkel, tavasztól kültéri medencékkel és kinti programokkal. A termálvizes medence teljesen külön térben van, ahol a gyógyulást kereső vendégek is megtalálják a nyugodt pihenés feltételeit. Amennyiben valaki a párjával utazna egy kellemes wellness hétvégére, itt akár romantikus szobabekészítések és páros kezelések is várják. És ha a romantikus sétákat és programokat sem hagynák ki, Zalakaroson ezt is megtehetik, gyönyörködve a virágos kisváros parkjaiban.
Nagy büszkeséggel tölti el a szálloda dolgozóit a közönségszavazás eredménye, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy egy szálloda képes arra, hogy megfelelő szervezéssel, programokkal többféle vendégkör igényét elégítse ki.
Egy biztos: a díjak magukért beszélnek és garantálják, hogy a jó választás a Hotel Karos Spa!
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem