Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ha unod az időzített romantikát

2014. 01. 31. 17:10

Útitárs
Közeleg a Valentin-nap, tele minden üzlet a pirosabbnál-pirosabb plüss-, csoki- és rád mosolygó szívekkel.
A virágüzletekben megszaporodik a vörös rózsa felhozatal, közeleg a szerelem ünnepe. Legalább is ezt sugallja reklámok hada, bevásárlóközpontok sok szeglete. Sokaknál ez azonban csak egy nyűg. Nem mindenki szereti az ünnepeket, az időzített alkalmakat, amikor úgy érzi, kényszeresen kell bizonyítani valamit; szeretet, törődést vagy éppen február 14-én a szerelmet.    
Ha te is ezek közé tartozol, és inkább a spontanitás híve vagy, szereted az időzített programok helyett valami mással meglepni kedvesedet, szerelmedet, akkor a Karos Spa egyedi programjai között biztosan találsz kedvetekre valót. Nem kell ahhoz Valentin, hogy néhány kellemes napot tölts pároddal, egy jó hangulatú vacsorát nyugiban elfogyassz, vagy ha kedvetek van, akkor egész nap csak kényeztessétek magatokat a medencék habjaiban, vagy kiizzadjatok minden, addig összegyűlt feszültséget a szálloda valamelyik szaunájában. Sőt, sztárok sem csak Valentin-nap tiszteletére érkeznek a Karos Spa-ba!
Tavasszal megfordul majd Zalakaroson a ByTheWay, Csepregi Éva, de a gyerekek kedvére fellép Eszményi Viktória és Heilig Gábor, májusban pedig B. Tóth László adja meg az egyik este hangulatát. Aktív kikapcsolódásban sincs hiány a környéken, a jó időben a környék kiváló lehetőséget kínál gyalog- és kerékpártúrákra, rövidebb vagy hosszabb Nordic-Walking sétákra, de ha az aktivitás helyett a passzív kikapcsolódás mellett voksoltok, akkor a mozgásba szívesen besegít a szálloda testvibrációs készüléke, a Flabélos is.

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem