Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Mikulás napi vasútmodell kiállítás a Gellért fürdőben

2013. 11. 28. 15:56

Útitárs
Modellvasúton érkezik idén a Mikulás a Gellért Szállóba. A patinás hotel egybenyíló rendezvénytermeiben mintegy 700 négyzetméternyi vasútmodell-hálózat és megannyi program várja a gyermekeket és játékos kedvű szüleiket december 7-én és 8-án.
A gyermekeknek feledhetetlen programkavalkádot, szüleiknek a nosztalgiázás élményét nyújtja Ádvent második hétvégéjén a Danubius Hotel Gellért. A szállodaépület falai közt ezúttal kicsik és nagyok örökkévaló kedvence, a modellvasút tölti be a teret, ahol a hotel rendezvénytermeit összenyitva felépítik az egyik legnagyobb, összefüggő tereppályáját. A 700 m2 területű kiállításon, összesen majd? 100 méter hosszú pályavonalon, több mint 1000 vasútmodellt felvonultatva látható lesz továbbá a ?Märklin időutazás?, amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, egyéni terepasztalokkal, különböző méretarányokban. Itt lesz például a világ legkisebb méretarányos vasútmodellje is, s a kicsiknek pedig favonatos játszóházzal kedveskednek a szervezők.
A Danubius Hotel Gellért rendezvényei az utóbbi években mindig tartogattak meglepetéseket. Most sem lesz másként. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt elvarázsoló hétvégére a kiállításon kívül Móka Miki és Hakapeszi Maki mesetárával, arcfestéssel, kézműves programokkal, könnyű adventi büféebéddel várja a szálloda a vendégsereget, ahol a sztárvendég a Mikulás lesz.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...