Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Mi a titka Angelina Jolie és Demi Moore szépségének?

2013. 10. 29. 15:34

Wellness
Melyek a sztárok legkedveltebb házi praktikái? Angelina Jolie a kaviáros krémre, Victoria Beckham a madárürülékre esküszik. De Gwyneth Paltrow Catherine Zeta Jones, Teri Hatcher és Jessica Simpson sem mindennapi módon ápolja bőrét. Vessünk egy pillantást a celebek különleges praktikáira!
 
Angelina Jolie és a kaviáros bőrápoló krém
A kaviárról köztudott, hogy nem olcsó mulatság, de mint tudjuk a sztárokat ez érdekli a legkevésbé. Minden bizonnyal Angelina Jolie-t sem vágja a földhöz, ha néhanapján vásárol egy kis kaviárt. Igazából abban még semmi különleges nem lenne, ha a színésznőnek a kedvenc csemegéje a halikra lenne, a dolog furcsasága a kaviár felhasználási módjában rejlik, Jolie ugyanis arcbőrét tartja fiatalosan vele. Az ára mellett azonban állítólag a kaviáros krém hatása sem mindennapi, titka, hogy a Baerii tokhal tojásait tartalmazza. Ez a fehérjében gazdag összetevő pedig rendkívül jól hidratálja és feszesíti a bőrt.
 
Gwyneth Paltrow és a kígyómérges arckrém
Az évek során a színésznő rendkívül sok szépségtippet kipróbált már a beöntéstől kezdve a makrobiotikus diétáig. Hogy pontosan milyen módszerekkel kísérletezett Gwyneth, már nehéz követni, a tény, hogy mindent igyekszik megtenni a tökéletes megjelenés érdekében. Egy rossz szóviccel élve, erre mérget is vehetünk. Gwyneth Paltrow legalábbis szó szerint ezt tette, ugyanis bőre üdeségének megőrzése érdekében kígyómérget tartalmazó krémet használ. A termék szintetikus mérget tartalmaz, ami körülbelül azt a bénító hatást alkalmazza a bőrön (csak persze lényegesen gyengédebb formában), mint a kígyómarás. Ez a lényegében természetes botox lassítja az öregedés folyamatát. És hogy hatásos-e? Vessünk egy pillantás a 38 éves Oscar díjas színésznőre és döntsük el magunk!
 
Demi Moore és a pióca-terápia
A már 50 év fölött járó, de a mai napig üde arcbőrű színésznő szintén nem mindennapi szépségápolási módszert alkalmaz. Gyógykezelői nem mások, mint ausztrál piócák. Ezek nem egyszerű mocsári piócák - magyarázta egy interjúban a színésznő - hiszen számos orvosi kezelést is építenek rájuk.
 
Catherine Zeta Jones és a kaviáros hajpakolás
A wales-i származású színésznő egyik ismérve, gyönyörű, hosszú, mindig fényes haja. Hogy mitől tűnik mindig ilyen egészségtől ragyogónak Catherine üstöke? A kaviár bőrre gyakorolt jótékony hatását már megismerhettük cikkünk elején, amikor Angelina Jolie szépségápolási praktikáit taglaltuk. A kaviár titka omega-3 olaj tartalmában rejlik, aminek tápláló hatása nemcsak a bőrnek, hanem a hajnak is jót tesz. A kezelés rendkívül egyszerű és a színésznő szerint még kellemetlen illata sincs.
 
Teri Hatcher és a vörösboros fürdő
Nincs annál kellemesebb, mint egy fárasztó nap után egy pohár borral a kezünkben befeküdni egy kád kellemesen meleg vízbe. Vagy mégis? Teri Hatcher szerint az élvezet fokozható, ha a fürdőkádba is öntünk egy kicsit a nedűből. Állítólag a 46 éves született feleség minden nap vörösboros fürdőt vesz és szentül meg van győződve róla, hogy ennek köszönheti fiatalos arcszínét és puha, üde bőrét.
 
Jessica Simpson és a halpedikűr
Jessica Simpson a ma már sokak által vitatott módszerre, a halpedikűrre esküszik. A módszer lényege, hogy a vendégek a lábukat egy garra rufa (vagy más néven orvos halakkal) teli medencébe teszik, akik szépen elmajszolják a páciens lábáról az elhalt hámsejteket. A terápiát mára sokan vitatják és egészségügyi okok miatt számos helyen betiltották. Az ellenzők véleménye szerint ugyanis a halak átvihetik az esetleges fertőzéseket egyik páciens lábáról a másikéra.
 
Victoria Beckham és a madárkakis arckrém
A fenti módszerek igazolják, a hollywood-i szépségápolási szokások bizony nem mindennapiak. Bár sokan azt gondolnánk, hogy nehéz lehet ezeket a terápiákat űberelni, Victoria Beckhamnek ezt is sikerült. Talán az összes furcsa sztárszépségtipp közül ugyanis az ex-Spice Girl módszere viszi a prímet. A gésák arcpakolása önmagában még nem sejtet semmit, de annak másik neve a madárürülékes arcpakolás már annál inkább beszédes elnevezés. A pakolás alapvető összetevője ugyanis nem más, mint a porlasztott fülemüle ürülék, ami az ígéretek szerint táplálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. Csak legyen gusztusa, meg persze pénze kipróbálni!
 
Az elle.com nyomán
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem