Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Megnyílt az új Mandarin Bar az Európa Fit****-ben

2013. 07. 18. 15:36

Fürdőzés
A koktélkülönlegességek és mediterrán étvágyfalatok, a modern és kellemes enteriőr garantálják a vendégek kikapcsolódását - írja a Turizmus Panoráma Bulletin.
A hévízi Hotel Európa fit****superior idén tavasszal nyert több mint 12,7 millió forintot, melyet egy 21 milliós projektben gasztronómiai kiszolgáló egységeinek korszerűsítésére fordított. Elvégezték a konyhai eszközök cseréjét, a kávézó és bár eszközeinek cseréjét valamint új grillkonyhát alakítottak ki. 
Az újonnan vásárolt berendezések egy része megkívánta a környezet megújítását is. Ezért a kezdeti beüzemelést követően a szálloda kávézója és bárja új külsőt kapott egy egyhónapos átalakítást követően. A Mandarin Bar & Café július 16-án este jazz koncerttel nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.
A szálloda ezzel folytatta a korábban megkezdett felújítási koncepciót, a gyógyászat, az étterem, a konferencia termek, a szaunavilág megújítását követően újabb látványos állomásához érkezett az átgondolt és előkészített modernizációs program.
Turizmus.com
 
Fürdőajánló
Hévíz Tófürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem