Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Harkányfürdő a világelsők között a psoriasis gyógyításban

2013. 07. 16. 11:09

Fürdőzés
Dr. Péter Iván, a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház főigazgatója, a napokban érkezett haza a párizsi Psoriasis 2013 nevű rangos nemzetközi konferenciáról. A szakember Harkányfürdő képviseletében számolt be a pikkelysömör gyógyításban elért új sikerekről, és tapasztalatokat cserélt több neves bőrgyógyásszal, szakorvossal.
A gyűlésre összesen 44 ország delegált neves specialistákat, akiknek a psoriasis elleni küzdelem a szenvedélye.
A psoriasis,  más néven pikkelysömör teljes gyógyítása lehetetlen, kizárólag a tünetmentességet lehet elérni. A kezeléseknek két fajtája érhető el: a biológiai terápiák, és a hagyományos gyógymódok. Mivel a előbbiek nagyon költségesek, akár a havi többszázezer forintba is kerülhetnek, ezért egyre nagyobb igény mutatkozik a hagyományos gyógymódok iránt. Ezek alkalmazásában kiemelt szerep jut a harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórháznak, amely speciális célzott, gyógyvízen alapuló balneo-fototerápiás kezelésével kimagasló eredményeket ért el a gyógyításban. Jelentős előnye, hogy a gyógyvizes kezelés nem avatkozik bele az immunrendszerbe, a hormonrendszerbe és tartós, költséghatékony gyógymódot jelent.
A psoriasis konferencián való részvétellel, a folyamatos beruházásokkal, az új szárny építtetésével, az állandó szakmai aktivitással és a fejlesztési törekvésekkel a Gyógyfürdőkórház nem titkolt célja, hogy megmutassa a magyar és külföldi vendégseregnek, hogy Harkány képes olyan komplex és magas szintű egészségügyi és kikapcsolódási szolgáltatáscsomagot nyújtani, amely más fürdővárosokban nem érhető el.
Turizmus.com
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem