Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Új játékok, megszépült környezet a Fényesen

2013. 07. 12. 12:53

Fürdőzés
A tatai Fényes-fürdő megújulva nyitotta meg kapuit ebben a szezonban. A tulajdonos önkormányzat együttműködési megállapodást kötött két céggel, melyek gondoskodtak a fürdő vonzerejének növeléséről. A strandolási lehetőségek is bővültek egy látványelemeket gyártó cégnek köszönhetően, mivel egy négy méter magas családi csúszda épült, melyet minden vendég ingyenesen használhat.
A Tata-kártyások idén is kedvezményeket élvezhetnek: a diákok 50 forintért, a felnőttek 675 forintért léphetnek be. A teljes árú jegy 1350 forint. A térségben még mindig a Fényes kínálja a legkedvezőbb belépőjegyeket.
A kisgyermekesek régi kívánsága is teljesült: baba-mama szobát alakítottak ki, ahol pelenkázni és szoptatni is lehet. Rendezettek a sétányok, virág borít mindent. Tiszta végre a sportmedence vize.
A Grófi-tó vagy Katonai-tó néven híressé vált vízfelületet és annak medrét rendbe tették, így kiérdemelte a fürdő-tó minősítést.
A 14 milliós fejlesztés következményei lehetnek a javuló szolgáltatások. Az amorf és pancsoló medencére rá se lehet ismerni: a gyerekek és a szülők is önfeledten élvezhetik az új játékokat.
Tatán a Fényes Fürdőben több zenei program is megrendezésre kerül:
  • július 6.    Ossian
  • július 12.Mobil Mánia
  • július 13.  Beatrice
  • július 20.  Ladánybene
  • augusztus 3.          Ismerős Arcok
  • augusztus 10.        Bikini
  • augusztus 24.        Roy&Ádám Trió
  • augusztus 31.        Apostol
Turizmus.com
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Sárvári akciós ajánlatok

Merítsen erőt a természetből, a tavasz kirobbanó frissességéből Sárváron, ahol testközelben tapasztalhatja meg a természet energiáit. Az Ensana Thermal Sárvár ajánlatait most 15%-os SZÉP kártya kedvezménnyel foglalhatja le.Megnézem